Home / Rheden-Regiobode / Kaarten bij sc Rheden

Kaarten bij sc Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 13 september is de maandelijkse kaartavond, bij sc Rheden. Tijdens deze avond wordt er gejokerd en geklaverjast. Het is géén doorlopende competitie dus iedere avond is er een nieuwe ronde, met nieuwe kansen. De koffie en lekkere hapjes worden aangeboden door de club en er zijn leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur en het kaarten begint om 20.00 uur. De activiteit is uitsluitend toegankelijk voor (oud)leden, vrijwilligers, donateurs, adverteerders en vrienden/supporters.

Lees ook

Meditatieavonden in Rhedense Dorpskerk

RHEDEN – Per dinsdag 21 januari gaat een serie van tien meditatieavonden van start in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.