Home / Brummen-Regiobode / Jazz in Broek

Jazz in Broek

BRUMMEN – Op zondag 15 september vindt het Jazz-festival ‘JAZZ IN BROEK’ plaats op het terras bij de muziektent voor De Vroolijke Frans in Brummen. De twee talentvolle bigbands van het Deventer Jazz Orkest en de Twello Bigband zullen in de muziektent optreden. Het festival duurt van 14.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Bij slecht weer gaat het festival niet door. Hou hiervoor de site van de Vroolijke Frans in de gaten. Hier is ook meer informatie te vinden over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans.

www.devroolijkefrans.nl
tel. 0575-561719

Lees ook

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij VV Oeken

OEKEN – Vorige week schonken wij in deze krant aandacht aan de huldiging van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.