Home / Rheden-Regiobode / Jazz bij de muziektent in Velp

Jazz bij de muziektent in Velp

VELP – Traditiegetrouw vindt bij de muziektent in Velp, in het open monumenten weekend, het tweede Geërfdenconcert van het jaar plaats. Op zondag 15 september staan de muzikanten van het Klarendal Jazz Orkest op het podium. Deze bigband ontstond in 2013 in de Arnhemse wijk Klarendal en treedt, onder leiding van Guus Tangelder, regelmatig op in de Arnhemse horeca. De concerten die ze geven zijn vaak met spraakmakende solisten. Daarnaast bieden ze een podium voor aanstormend talent van ArtEZ. Het concert vindt plaats bij de muziektent aan de Overbeeklaan en begint om 16.00 uur. Toegang is gratis. Het Geërfdenconcert wordt georganiseerd door Cultuurbedrijf RIQQ, boekhandel Jansen & de Feijter en de Geërfden van Velp.

Lees ook

Op zoek naar wilde paarden

RHEDEN – Op zondag 26 januari kan er om 14.00 uur op zoek worden gegaan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.