Home / Brummen-Regiobode / Introductiedag boeddhisme

Introductiedag boeddhisme

LOENEN – Op zondag 15 september is er een introductiedag voor een cursus over het boeddhisme, in het Maitreya Instituut Bosoord in Loenen. Tijdens deze cursus wordt er kennisgemaakt met het boeddhisme. In vijf zondagochtenden worden de grote thema’s van het boeddhisme behandeld. Verder is er een korte uitleg van meditatie, met tijdens elke module een begeleide meditatie-sessie. Deze cursusochtenden zijn maandelijks, duren van 10.00 tot 13.00 uur en kunnen los gevolgd worden.

Lees ook

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij VV Oeken

OEKEN – Vorige week schonken wij in deze krant aandacht aan de huldiging van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.