Home / Brummen-Regiobode / Introductiedag boeddhisme

Introductiedag boeddhisme

LOENEN – Op zondag 15 september is er een introductiedag voor een cursus over het boeddhisme, in het Maitreya Instituut Bosoord in Loenen. Tijdens deze cursus wordt er kennisgemaakt met het boeddhisme. In vijf zondagochtenden worden de grote thema’s van het boeddhisme behandeld. Verder is er een korte uitleg van meditatie, met tijdens elke module een begeleide meditatie-sessie. Deze cursusochtenden zijn maandelijks, duren van 10.00 tot 13.00 uur en kunnen los gevolgd worden.

Lees ook

De Tweede Stee start het schooljaar met Steebiza

LOENEN – Basisschool De Tweede Stee heeft de eerste schoolweek afgesloten met de jaarlijkse Back …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.