Home / Rheden-Regiobode / Inspiratiewandeling Over-Eten

Inspiratiewandeling Over-Eten

DIEREN – Op zaterdag 7 september verzorgt wandelcoach Helene Baarda een inspiratiewandeling met als thema ‘Over-Eten’ in Dieren. De wandeling is voor iedereen die moeite heeft om op gewicht te blijven, of het interessant vindt om eens op een andere manier naar het eigen eetpatroon te kijken. Gedurende twee uut wordt er rustig door het bos gewandeld. Er zijn regelmatige stops om luchtige opdrachten of een oefening in opmerkzaamheid te doen. Daarmee is de wandeling ook geschikt voor mensen met weinig conditie. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar koffie te drinken en ervaringen uit te wisselen. De inspiratiewandeling start om 10.00 uur en is rond 12.00 uur afgelopen. Het vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats van Polysport aan de Admiraal Helfrichlaan te Dieren. Deelname aan de wandeling kost 10 euro . Opgave vooraf is nodig en kan via tel. 06-22678946 of via info@veluwecoach.nl

Lees ook

Woningoverval in Dieren

DIEREN – De politie van Dieren is in de nacht van zaterdag 23 op zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.