Home / Brummen-Regiobode / Inlopen bij Team Voor Elkaar

Inlopen bij Team Voor Elkaar

BRUMMEN/EERBEEK – Het sociale wijkteam Team Voor Elkaar heeft vaste spreekuren in Eerbeek en Brummen. Op maandag en woensdag kunnen mensen van 9.00 tot 12.00 uur terecht in Plein Vijf in Brummen. Op dinsdag en donderdag is er van van 8.30 tot 12.00 uur inloop mogelijk in het Servicepunt in Eerbeek.

Bij de vaste inloopspreekuren in Brummen en Eerbeek kan iedereen terecht voor vragen of advies over woningaanpassing en ondersteuning om zelfstandig te kunnen blijven wonen, schulden, mantelzorgondersteuning, jeugdzorg, vrijwilligerswerk, respijtzorg, begeleid wonen, arbeids-participatie, vervoer, dagbesteding, ontmoeting, ouderenondersteuning en inkomen. Het Team Voor Elkaar is in de gemeente Brummen verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het verstrekken van informatie en advies en het zorgen voor de toegang tot ondersteuning en zorg.
Team Voor Elkaar is op werkdagen voor vragen en advies bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur via tel. 0575-568568. Ook is het team bereikbaar via mail: info@teamvoorelkaar.nl.

www.samengoedvoorelkaar.nl

Lees ook

Kinderen druk in de weer met kerstbomen

BRUMMEN – In de gemeente Brummen zamelden vele kinderen afgelopen woensdag oude kerstbomen in. Aanvankelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.