Home / Brummen-Regiobode / Honderd uur radio 2 vanuit Hoenderloo

Honderd uur radio 2 vanuit Hoenderloo

HOENDERLOO – Luisteraars van Radio 2 konden de hele vorige week genieten van een lange uitzending van maar liefst 100 uur vanuit Hoenderloo. Een legertje professionals van de zender was neergestreken op Veluwepark camping De Pampel om een week lang de collecteweek van KWF kankerbestrijding te ondersteunen. Onder aanvoering van Rob Stenders maakten de DJ’s radio vanuit een speciaal gebouwde tijdelijke studio op het terrein van de camping. De hele week door kwamen gasten om op de radio hun verhaal te doen of om muziek te maken, veelal gerelateerd aan de verschrikkelijke ziekte kanker: onderzoekers, mensen die de ziekte zelf hebben gehad … Piet Paulusma kwam er op maandag de weersvoorspelling doen en veel artiesten waren present om op het knusse kleine podium live op te treden. Alles kon beluisterd worden op de radio en op internet bekeken worden. Verschillende artiesten verzorgden optredens zoals Niels Geuzenbroek, Lange Frans, Danny Vera, de 3 J’s, Tim Akkerman, Krezip en Di-rect. Op donderdagmiddag zong verslaggever, radio- en televisiepresentator en tevens zanger Lex Uiting met zijn band een nummer voor een vriendin die ook kanker heeft gehad en de mensen die toevallig aanwezig waren hadden geluk een geweldig nummer te horen. Voor de DJ’s was het een week om nooit te vergeten.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Dode bij brand in Velp

VELP – Achter een woning aan de Karekietstraat in Velp is zondag 24 mei, aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.