Home / Rheden-Regiobode / Historische wandeling in Spankeren

Historische wandeling in Spankeren

SPANKEREN – Op zondag 15 september vindt de maandelijkse historische wandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal plaats in Spankeren. De wandeling begint om 13.00 uur bij Petruskerk aan de Kerkweg in Spankeren. Ton Elzebroek neemt wandelaars mee voor een wandeling over het kerkhof bij deze historische kerk. Er wordt een achttal graven geselecteerd met een bijzondere achtergrond. Bij die graven zal daarover uitgebreid worden verteld. Heel bijzonder is dat voor deze gelegenheid de grafkelder van de Gelderse Toren in de kerk zal worden geopend.
De wandelingen duurt ongeveer anderhalf uur. Voor leden is deelname gratis, niet-leden betalen 2,50 euro per persoon.

Lees ook

Op zoek naar wilde paarden

RHEDEN – Op zondag 26 januari kan er om 14.00 uur op zoek worden gegaan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.