Home / Doesburg-Regiobode / Hilarische taferelen bij behendigheidsspel volksfeest Keppel

Hilarische taferelen bij behendigheidsspel volksfeest Keppel

HOOG-KEPPEL – De straten van Keppel en Eldrik stonden de afgelopen week in het teken van het volksfeest. Voor de 124ste keer was er een bomvol programma. De festiviteiten werden afgetrapt met een puzzeltocht voor het hele gezin. Op woensdag liep iedereen weer uit voor de optocht in Hoog-Keppel. Woensdagmiddag stond helemaal in het teken van de kinderen. Op camping Siebieverden in Eldrik stonden allerlei spelletjes klaar. Vrijdagavond was er in het Hessenbad in Hoog -Keppel een spectaculair schouwspel te bekijken. Teams gingen met elkaar de strijd aan tijdens de behendigheidsspelen. Deelnemers gingen elkaar onder andere te lijf met een skippybal terwijl zij het evenwicht moesten bewaren. De verliezers gingen kopje onder in het frisse zwembadwater.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Zwembad Den Helder is weer open

DOESBURG – Zwembad Den Helder in Doesburg is maandag heropend door wethouder Birgit van Veldhuizen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.