Home / Brummen-Regiobode / Hallse kermis

Hallse kermis

HALL – Stichting Volksvermaak Hall houdt in het weekend van 13, 14 en 15 september weer de Hallse kermis. Dit feest wordt ieder jaar weer door veel inwoners gevierd en ook oud-Hallenaren komen er graag voor terug naar het dorp.
Zaterdagmiddag is het traditionele vogelschieten aan de Slatweg. Om 13.00 uur zullen de eerste schoten gelost worden door Gerda Hulshof, Willian Bloemendal en Auke van der Gouw, respectievelijk de koningin (oude vogel), koning (jonge vogel) en jeugdkoning (jeugd vogel) van vorig jaar.
Alle inwoners van Hall vanaf 10 jaar kunnen meedoen aan dit volksvermaak. Ook leden van Hallse verenigingen zijn welkom. Inschrijven voor deelname is noodzakelijk. Dit kan tot en met 12 september 18.00 uur bij Marion Visschers, Domineeskamp 15 Hall.
Partycentrum Bello biedt onderdak aan het feestgedruis met veel muziek. Het volledige programma is te vinden op www.bello.nl De entree is iedere dag gratis.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.