Home / Rheden-Regiobode / Haak- en Breicafé in Rheden

Haak- en Breicafé in Rheden

RHEDEN – Vanaf maandag 2 september begint De Haaknaald in Rheden weer met het haak- en breicafé. Dit wordt elke eerste en derde maandag van de maand gehouden. Tijdens deze avonden kunnen alle vragen over haken en breien beantwoord worden en het haken of breien worden aangeleerd. Deelname kost 6 euro per avond. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te nemen. Voor meer informatie kan telefonisch contact opgenomen worden met Mariska Vroom, tel. 06-38261561 of gekeken worden op www.dehaaknaaldrheden.nl/de-winkel/haak-en-brei-cafe.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.