Home / Rheden-Regiobode / Gymmen in ‘t Sprengenhus

Gymmen in ‘t Sprengenhus

LAAG SOEREN – Op woensdag 4 september gaan de wekelijkse gymlessen in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren weer van start. Belangstellenden kunnen gratis en geheel vrijblijvend deelnemen aan drie lessen. Alleen komen kijken kan ook. Wel van tevoren even contact opnemen met het secretariaat. Er wordt onder bevoegde leiding gesport in 3 groepen op de woensdag; twee damesgroepen van 9.30 tot 10.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur en een gemengde groep van 20.00 tot 21.00 uur.Toestellen worden niet gebruikt, er wordt gewerkt met elastieken, knotsen, gewichten enzovoort. Daarnaast worden verschillende soorten oefeningen en spellen gedaan. Elke laatste woensdag van de maand is het na afloop gezellig koffiedrinken.

Mini Janssen, tel:06-38702365

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.