Home / Nieuws / Grote opkomst voor Dierense fietstocht

Grote opkomst voor Dierense fietstocht

DIEREN – Onlangs werd voor de derde keer de Dierense fietstocht gehouden. Ruim 800 deelnemers genoten van een mooie dag. De Dierense ondernemers waren erg blij met deze prachtige opkomst. Tijdens de tocht werd er ook aan een spijkerbroek gehangen en andere spellen gespeeld. Bij de finish genoot men van een oliebol en werd door de fietsers een mooie bijdrage gedaan voor Madierodam. Deelnemers konden meedoen met een finishvraag. Mevrouw de Graaf was de gelukkige winnaar van een Gazelle fiets.

Lees ook

Wie goed zoekt, vindt de ijsvogel

REGIO – Het is een schuw vogeltje, maar wie oplet ziet ze soms aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.