Home / Brummen-Regiobode / Groot aanbod Muziek Maak Je Samen
.

Groot aanbod Muziek Maak Je Samen

EERBEEK – Vanaf dinsdag 10 september starten KIEMM en muziekvereniging Eendracht Eerbeek met ‘Muziek Maak Je Samen’ (MMJS). Zij zorgen voor diverse naschoolse muzieklessen op basisscholen de Triangel/Spr@nkel, de C. van Leeuwen/De Enk en Sterrenbeek.

Elk blok staat een ander thema centraal. Zingen, slagwerk, blazen of als DJ je eigen muzikale hit produceren. Er zijn verschillende programma’s voor de onderbouw (groep 3, 4 en 5) en de bovenbouw (6, 7 en 8). In de onderbouw kunnen kinderen kiezen voor de blokken Helemaal Los, Blaas er op los, Los met je lijf en Laat je stem los. In de bovenbouw kan er gekozen worden voor Blaas er op los II, Sla er op los, Los met loops & beats, Produceer er op los en het Groot Eerbeeks Schoolorkest.

De muzieklessen gaan alleen door als er minimaal tien inschrijvingen zijn per locatie. Mocht dat niet lukken dan kunnen kinderen altijd op een andere locatie meedoen met de muziekles. De lessen zijn elke dinsdagmiddag, van 14.00 tot 14.45 uur voor de onderbouw en van 15.00 tot 15.45 uur voor de bovenbouw. Eén blok duurt 6 weken en deelname kost 39 euro per blok. Als kinderen het hele jaar muziek willen maken en alle blokken volgen, krijgen ze 39 euro korting en betalen dus 156 euro voor een jaar. Meer informatie over het aanbod en de docenten is te vinden op www.kiemm-eerbeek.nl of www.eendracht-eerbeek.nl. Voor vragen en aanmelding kan contact opgenomen worden met Sterre Wissing via tel. 06-13455492 en Thea Lebbink via tel. 06-23106677 of gemaild worden naar mmjs@eendracht-eerbeek.nl.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.