Home / Belangrijk / Gratis lessen tijdens de open huisweek van Studio26

Gratis lessen tijdens de open huisweek van Studio26

VELP/DIEREN – Studio26 houdt van 2 tot en met 7 september open week. Belangstellenden kunnen dan gratis meedoen met alle groepslessen dans, muziek, theater en circus, van ballet tot hiphop, van muziek op schoot tot aerial acrobatics.

Studio26 is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid van een lokale dansschool tot een groot podium voor de creatieve industrie. Ze verzorgt aan circa 1000 leerlingen wekelijks lessen op diverse locaties in Velp, Arnhem en Dieren. Deze lessen zijn ook toegankelijk voor mensen met minder ruime financiële middelen; voor hen is de open huisweek een mooie kans om gratis met kunst in aanraking te komen. Wie graag op les wil, kan vervolgens ook terecht met de GelrePas of een vergoeding aanvragen bij stichtingen als het Jeugdcultuurfonds of Stichting Leergeld.

Tijdens de open huisweek zijn niet alleen de lessen in het mooie gebouw van Studio26 in Velp openbaar, maar kun je ook meedoen bij de lessen die in Arnhem en Dieren gegeven worden. Aanmelden voor de lessen is niet nodig, maar wel aan te raden en kan via www.studio26.nl. De individuele muzieklessen zijn niet openbaar, maar hiervoor kan een vrijblijvende proefles worden aangevraagd via de website.

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.