Home / Rheden-Regiobode / Gratis cursus Digisterker in Dorpshuis

Gratis cursus Digisterker in Dorpshuis

RHEDEN – Bibliotheek Veluwzoom biedt vanaf maandag 9 september de vierdelige cursus Digisterker aan. Deze cursus wordt gegeven in het Dorpshuis in Rheden. Deelnemers leren tijdens deze bijeenkomsten te werken met de elektronische overheid. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. Aan bod komen onder meer: een DigiD aanvragen en gebruiken, informatie zoeken en vinden, inloggen op overheidswebsites van bijvoorbeeld de gemeente, het pensioenfonds, het UWV en de Belastingdienst. Ook wordt er geleerd hoe toeslagen kunnen worden aangevraagd en online afspraken gepland. Deelnemers dienen enige ervaring te hebben met het werken op internet en kunnen omgaan met een toetsenbord en muis. De eerste bijeenkomst is op maandag 9 september van 14.00 tot 16.00 uur. De daaropvolgende bijeenkomsten zijn op 16 en 30 september en op 7 oktober. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.
Meer informatie is beschikbaar op www.bibliotheekveluwezoom.nl/digisterker en via Alberdine Tesink, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. 06-10 23 94 93. Aanmelden is noodzakelijk.

Lees ook

Opknapbeurt Ericaplein uitgesteld

DIEREN – De gemeente Rheden schuift renovatie van het Ericaplein in Dieren op de lange …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.