Home / Brummen-Regiobode / Gezonde maaltijd in MFC

Gezonde maaltijd in MFC

KLARENBEEK – Ouderen die zin hebben in een gezonde maaltijd met diverse broodjes gevuld met kaas, vlees, vis of vegetarische soep of groentesoep met ballen kunnen op woensdag 18 september terecht in het MFC in Klarenbeek. Met behulp van een club enthousiaste vrijwilligers wordt de lunch verzorgd. Iedereen is van hartelijk welkom. Tijdens de lunch is alle ruimte om elkaar te ontmoeten en de laatste nieuwtjes uit het dorp of streek uit te wisselen. De lunch, die plaatsvindt in het MFC is iedere keer weer een groot succes. Ook is er een wandeling die start om 9.30 uur. Voor het wandelen hoeft men zich niet op te geven. Voor de lunch is aanmelden wel noodzakelijk.
Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt er een wandeling georganiseerd vanaf het MFC. De wandeling start om 9.30 uur. De lunch is om 11.30 uur. Aanmelden voor de lunch kan tot vrijdag 13 september via tel. 06-12260021 of mail inloop@mfcklarenbeek.nl.

Lees ook

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij VV Oeken

OEKEN – Vorige week schonken wij in deze krant aandacht aan de huldiging van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.