Home / Rheden-Regiobode / Geologische wandeling

Geologische wandeling

VELP – IJstijdverschijnselen, wat zijn dat precies? Tijdens een wandeling over de paarse heide van de Posbank op zaterdag 31 augustus vertelt gids Herman alles over de sporen die ijstijden in het landschap achterliet. Zoals droogdalen, stenen, sprengen en natuur. De tocht duurt zo’n 2,5 uur en goed schoeisel is aanbevolen. Niet geschikt voor rolstoelen of buggy’s. Aanvang 10.00 uur op parkeerplaats de Driesprong aan de Beekhuizenseweg in Velp of 09.45 uur vanaf de parkeerplaats van het Geologisch Museum aan de Parkstraat 32 in Velp. Kosten bedragen 5 euro per persoon. Vrijwilligers en Vrienden van het museum mogen gratis mee.

www.geologischmuseum.nl/agenda

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.