Home / Doesburg-Regiobode / Genomineerden Vrijwilliger van het Jaar 2019

Genomineerden Vrijwilliger van het Jaar 2019

KEPPEL – Genomineerd voor de verkiezing ‘Vrijwilliger van het Jaar 2019’, van de dorpen Hoog-, Laag-Keppel en buurtschap Eldrik zijn Meta Schoenmaker, Sylvia Frederiks en Martijn Garretsen. Inmiddels zijn de paaltjes met daarop de nominatie in de tuinen van de genomineerden geslagen, door de Bielemannen van Keppel en Eldrik. De feestelijke uitreiking van de prijs vindt plaats na de optocht, tijdens het komende Volksfeest Keppel en Eldrik op zaterdag 7 september. Vrijwilliger van het Jaar 2018, Petra Stoltenborg, zal dan haar titel overdragen.

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.