Home / Rheden-Regiobode / Gedachten van Bonhoeffer

Gedachten van Bonhoeffer

DIEREN – Op vrijdag 27 september start de Jij-en-Ik-kring in de Ontmoetingskerk in Dieren, 75-jaar Bevrijding houdt Nederland bezig. Ook kerken in de regio gaan met hiermee aan de slag. De Jij-en-Ik-kring sluit dit seizoen aan via woorden en gedachten van Bonhoeffer. De Roos van Culemborg heeft hier een werkboekje voor gemaakt. Op vrijdag 27 september worden deze boekjes uitgedeeld. Om 10.00 uur is er koffie of thee waarna eerst eigen bevrijdingsverhalen worden gedeeld. Rond 11.30 uur is de sluiting. Meer informatie is te verkrijgen bij ds. Quik, dominee@quik-verweij.nl.

Lees ook

Siza zoekt vrijwilligers voor nieuwe locatie in Rheden

RHEDEN – Zorgorganisatie Siza heeft recent een nieuwe locatie geopend aan de Haverweg in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.