Home / Brummen-Regiobode / Feesten en sporten in Eerbeek

Feesten en sporten in Eerbeek

Het was mooi sportweer zondag tijdens de Zeskamp in Eerbeek. Er deden twaalf teams mee. Bij de dames won ‘Mensink Mode’ en bij de heren mocht ‘LK Elektra’ zich winnaar noemen. De zeskamp was onderdeel van het feestweekend Eerbeek Outdoor. Vrijdag was er een buitenbioscoop en zaterdag vond een succesvolle eerste editie plaats van de foute party. Daar kwam maar liefst 1250 mensen op af. Vlak voor de opening trok er een enorme storm over de regio. Hekken waaiden om en de stroom viel uit. Gelukkig kon het feest daarna alsnog doorgaan. Volgend jaar vindt Eerbeek Outdoor plaats in het laatste weekend van augustus.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Orgelconcert in Schaarsbergen

SCHAARSBERGEN – Lars Alexander Mensonides, kantor-organist in Eidskog Noorwegen, verzorgt zondag 26 januari een orgelconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.