Home / Brummen-Regiobode / FC Andarinyo viert 40-jarig bestaan

FC Andarinyo viert 40-jarig bestaan

EERBEEK – Al meer dan 40 jaar is FC Andarinyo de zaalvoetbalvereniging van Eerbeek. Ze zijn klein begonnen, maar inmiddels met 9 teams en een eerste elftal wat uitkomt in de Hoofdklasse, uitgegroeid tot een vereniging van formaat. Ter ere van dit 40-jarige jubileum zal er op vrijdag 6 september een speciale receptie plaatsvinden voor iedereen die Andarinyo een warm hart toedraagt. Daaropvolgend is er een feestavond met muziek van de Molukse coverband; RemmenLos. Tijdens de receptie zullen de kampioenen en sponsoren van FC Andarinyo in het zonnetje worden gezet. De receptie vindt plaats in Sportcafé de Bhoele en duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.