Home / Doesburg-Regiobode / Expositie Tijd(loos) loopt tot een eind

Expositie Tijd(loos) loopt tot een eind

DOESBURG – MIR Project is op zaterdag 24 augustus gestart met de Expositie Tijd(loos), aan de Turfhaven in Doesburg. Op de Turfhaven staat een grote witte tent opgesteld dat een onderdeel uitmaakt van het MIR Project. Het Mobiele Interdisciplinaire Ruimtestation (MIR) reist als kwartiermaker in de kunst, door heel Nederland en is ditmaal te gast op het terrein van LOC 17 aan de Turfhaven in Doesburg. Voor deze expositie hebben Hans Wijninga, Gerco de Ruijter en Annegien van Doorn de Hanzestad Doesbrug op een unieke manier in beeld gebracht. De kunstenaars gebruiken fotografie in hun werk maar zien zichzelf niet als fotograaf. De keuze van de techniek en de standpunten vormt hierin een belangrijke factor. De expositie loopt nog tot en met zondag 29 september en is van vrijdag tot en met zondag te bezoeken, tussen 13.00 en 17.00 uur. Entree is gratis.

Lees ook

Regiegroep werkt hard door aan project Angerlo Aardgasvrij

ANGERLO – De gemeente Zevenaar is vorig jaar in Angerlo gestart met een project om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.