Home / Rheden-Regiobode / Expositie in de lichtstraat van De Paperclip

Expositie in de lichtstraat van De Paperclip

VELP – Vanaf 18 augustus exposeert Bianca Verhoeven in de lichtstraat van De Paperclip in Velp. Zij maakt beelden en schilderijen en heeft haar schilderijen nu tentoongesteld in Velp. Bianca Verhoeven: “In mijn werk vind ik het belangrijk te zoeken naar een goede compositie, balans en kleurstelling. Alles moet kloppen. Ik werk dolgraag met paletmes, spons, mijn vingers, zand en structuurpasta. Dit geeft het werk meer diepte en body.” De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingstijden van De Paperclip op maandag tot en met vrijdag. De tentoonstelling duurt tot vrijdag 18 oktober.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.