Home / Doesburg-Regiobode / Expositie Galerie De Bisschop

Expositie Galerie De Bisschop

HUMMELO – Van zondag 22 september tot en met zaterdag 30 september exposeert kunstenares Juul Kortekaas met haar schilderijen en plastieken in Galerie De Bisschop, in Hummelo. Kortekaas heeft haar hart verpand aan de tulp, majestueus straalt de bloem je tegemoet in schilderijen, lood, steen en ijzer. Naast de tulp komen ook andere bloemen, zoals de iris en de aronskelk, tevoorschijn in haar werk. Juul Kortekaas zal op zondag 22 september, om 15.00 uur de expositie openen met een kleine toelichting op haar werk. Tot en met zondag 1 december worden ook de bronzen dieren van Mariëtte Schouten tentoongesteld in de galerie.

www.galeriedebisschop.nl

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.