Home / Rheden-Regiobode / Ervaar het openbaar vervoer

Ervaar het openbaar vervoer

RHEDEN – Op maandag 16 september houden OV-ambassadeurs speciaal voor senioren een proefreis in Rheden. Tijdens de proefreis laten OV-ambassadeurs senioren oefenen met het reizen met bus en trein. Op de stations wordt een duidelijk uitleg gegeven over hoe er in- en uitgecheckt moet worden met de OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook wordt er geoefend met het opladen van het reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. Er wordt op eigen kosten gereisd. Daarom moeten deelnemers hun eigen OV-chipkaart mee nemen of een kaartje kopen tijdens de proefreis. Het exacte tijdstip en de opstapplaats worden na het aanmelden bekendgemaakt. Aanmelden kan via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs; 038 4540130.

Lees ook

Op zoek naar wilde paarden

RHEDEN – Op zondag 26 januari kan er om 14.00 uur op zoek worden gegaan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.