Home / Brummen-Regiobode / Eerste Spulletjesdag Klarenbeek

Eerste Spulletjesdag Klarenbeek

KLARENBEEK – Zondag 22 september vanaf 10.00 uur is er de allereerste Spulletjesdag in Klarenbeek. Bijna negentig adressen zetten hun tuinen, garages en carports open om spullen te verkopen.

Het gaat om curiosa, boeken, speelgoed, elektronische apparaten, tuingereedschap, sieraden, fietsen, meubeltjes en kleding. Aan deze eerste editie van Spulletjesdag Klarenbeek doen naast particulieren ook plaatselijke ondernemers mee. Echte Klarenbeekse streekproducten worden deze dag in de spotlights gezet. Niet voor niets krijgt deze editie de titel Lekker Klarenbeeks mee.
Voor bezoekers is er een handige plattegrond beschikbaar. Deze is verkrijgbaar bij drie startpunten; Restaurant Pijnappel (Hoofdweg 55), Vleesch van Plante (Zutphenseweg 38) en Wolters Tweewielers (Klarenbeekseweg 102). Op deze plattegrond vinden bezoekers een kaart van Klarenbeek met de 88 deelnemers. De kaart is ook beschikbaar op de website SpulletjesdagKlarenbeek.nl. Ook zijn de deelnemende adressen te herkennen aan de wij-doen-mee-poster.
Bezoekers zijn welkom vanaf 10.00 uur en kunnen gratis langs de deelnemende adressen. Een tip van de organisatie, neem (klein)geld mee en een tas mee om je aankopen in te doen. Ook is het leuk om het dorp Klarenbeek rond te fietsen. Auto’s kunnen geparkeerd worden bij de deelnemers, de sponsoren, bij het MFC of de plaatselijke supermarkt. Spulletjesdag Klarenbeek duurt tot 16.00 uur.

www.spulletjesdagKlarenbeek.nl

Lees ook

Orgelconcert in Schaarsbergen

SCHAARSBERGEN – Lars Alexander Mensonides, kantor-organist in Eidskog Noorwegen, verzorgt zondag 26 januari een orgelconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.