Home / Brummen-Regiobode / Eenvoudig in contact met Team voor Elkaar

Eenvoudig in contact met Team voor Elkaar

BRUMMEN/EERBEEK – “Team Voor Elkaar” staat iedere maandag- en woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en donderdagochtend van 8.30 tot 12 uur klaar voor de inwoners van de gemeente. Bij de vaste inloopspreekuren in Plein Vijf Brummen en het Servicepunt in Eerbeek kan iedereen terecht voor vragen of advies over woningaanpassing en ondersteuning om zelfstandig te kunnen blijven wonen, schulden, mantelzorgondersteuning, jeugdzorg, vrijwilligerswerk, respijtzorg, begeleid wonen, arbeidsparticipatie, vervoer, dagbesteding, ontmoeting, ouderenondersteuning en inkomen. Daarnaast is het team op werkdagen voor vragen en advies bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur via tel. 0575-568568 of per mail via info@teamvoorelkaar.nl.

www.facebook.com/samengoedvoorelkaarbrummen

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

One comment

  1. Zaterdag 26 september organiseert inloophuis t’Trefpunt een gezellige markt bij de van Voorthuizenschool Schoolstraat 12 in Velp. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.