Home / Brummen-Regiobode / Eenvoudig in contact met Team voor Elkaar

Eenvoudig in contact met Team voor Elkaar

BRUMMEN/EERBEEK – “Team Voor Elkaar” staat iedere maandag- en woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en donderdagochtend van 8.30 tot 12 uur klaar voor de inwoners van de gemeente. Bij de vaste inloopspreekuren in Plein Vijf Brummen en het Servicepunt in Eerbeek kan iedereen terecht voor vragen of advies over woningaanpassing en ondersteuning om zelfstandig te kunnen blijven wonen, schulden, mantelzorgondersteuning, jeugdzorg, vrijwilligerswerk, respijtzorg, begeleid wonen, arbeidsparticipatie, vervoer, dagbesteding, ontmoeting, ouderenondersteuning en inkomen. Daarnaast is het team op werkdagen voor vragen en advies bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur via tel. 0575-568568 of per mail via info@teamvoorelkaar.nl.

www.facebook.com/samengoedvoorelkaarbrummen

Lees ook

Beleving woningzoekenden strookt niet met de cijfers

BRUMMEN – Jongeren staan veel te lang ingeschreven voor een huurwoning in de gemeente Brummen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.