Home / Brummen-Regiobode / Een week lang kinderplezier

Een week lang kinderplezier

BRUMMEN – Onder een stralend zonnetje en met echte vakantietemperaturen werden de Kindervakantiespelen in Brummen afgelopen vrijdag afgerond met een potje spetteren in het zwembad, nadat alle ijverig gebouwde hutten vrijdagochtend weer netjes waren afgebroken. Een dag eerder hadden de deelnemers – dit jaar ruim negentig kinderen van tussen de 6 en 12 jaar – zich uitgesloofd tijdens de traditionele Zeskamp op het terrein van de spelen op de Hazenberg in Brummen. Ook daar de nodige waterpret met een natte glijbaan en paalvechten boven een zwembad, waarbij het doel was om de tegenstander in het bad te doen belanden. De kinderen stortten zich met evenveel overgave op de stormbaan, het traditionele spijkerbroekhangen, de skippy’s en de bierkrat-estafette.

Foto: Eelke van Ark

Lees ook

College gebruikt enquête bij besluit over afvalinzameling

GEM. BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen zijn tevreden over de inzameling van papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.