Home / Doesburg-Regiobode / De Plusbus zoekt chauffeurs

De Plusbus zoekt chauffeurs

DOESBURG – De Plusbus in Doesburg en omstreken is op zoek naar nieuwe chauffeurs. Wie in bezit is van een geldig rijbewijs B/BE, gezond van lijf en leden is en een dagdeel of hele dag per week beschikbaar is, is van harte welkom om te reageren. Functie: Chauffeur/vrijwilliger Taken: Het rijden van groepen of individuele inwoners van de gemeente Doesburg en omgeving. Het gaat vooral om ouderen en/of mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) zelfstandig met het OV kunnen. Meer informatie is te vinden op de website of verkrijgbaar bij Theo van Leeuwen via plusbusdoesburg@gmail.com of tel. 06 – 29535547.

www.plusbusdoesburg.nl

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.