Home / Doesburg-Regiobode / Cursus mediumschap

Cursus mediumschap

HUMMELO – Op de dinsdagen 10, 17 en 24 september geven Anita Verhey en Josefien van Rossum een cursus voor mensen die willen onderzoeken of ze helderziend zijn of dit kunnen leren. Tijdens de cursus wordt door middel van diverse oefeningen aangeleerd hoe iemand zelf een helderziende reading kan doen. Ook wordt er met energie gewerkt, in de vorm van meditaties. Verder worden er healingtechnieken behandeld die iedereen in eigen kring toe kan passen. Aan het einde van elke cursusdag trekt elke cursist een kaartje, waar een helderziende mini-reading van een van de cursusleidsters bij hoort. De cursusdagen duren van 10.00 tot 16.00 uur en vinden plaats in dorpshuis De Ruimte. Deelname kost 175 euro, inclusief lunch op alle drie de dagen en aanmelden kan telefonisch bij Anita, tel. 06-48814150 of Josefien, tel. 06-48438709.

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.