Home / Brummen-Regiobode / Concordia weer middelpunt Brummense Kermis

Concordia weer middelpunt Brummense Kermis

BRUMMEN – De kermis bij Concordia in Brummen in het weekend van 23 tot 26 augustus is uitstekend en zonder incidenten verlopen. Een en al gezelligheid en feest tijdens de vier dagen vol activiteiten op het voorplein, tent en zaal.

“Wij kijken met veel plezier terug op een geslaagd dorpsfeest. Het geeft de sfeer weer waarin we Concordia zien als het middelpunt van het dorpsgebeuren.” aldus de blije organisatoren. Zij zijn vooral ook dankbaar voor de support en de ondersteuning die ze van diverse kanten mochten ontvangen: verenigingen, st Jansgilde, Gemeente, brandweer en natuurlijk de bezoekers die er een waar feest van gemaakt hebben.
Concordia ging onder de vorige uitbater in november vorig jaar failliet. Tot grote spijt van veel Brummenaren. In juni kondigden enkele initiatiefnemers aan een doorstart te willen maken met Concordia als dorpslokaal. Het mag duidelijk zijn dat de mannen bij de realisering van hun plannen niet over één nacht ijs gaan. “Een gedegen voorbereiding is nodig om Concordia weer succesvol te maken. Nu moeten de puntjes nog wel even op de i gezet worden met de eigenaar van het pand over de overeenkomst die nu voorligt”. De feesten van de afgelopen week hebben in ieder geval laten zien dat de Brummenaren Concordia nog steeds een warm hart toedragen. De initiatiefnemers willen daarom graag door.

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.