Home / Rheden-Regiobode / College van B&W gaat buurten in Ellecom

College van B&W gaat buurten in Ellecom

ELLECOM – Op zaterdag 7 september zijn burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij van 10.30 tot 12.00 uur aanwezig bij het dorpsplein in Ellecom. De collegeleden willen graag op een ongedwongen manier in gesprek met inwoners. Daarom gaan ze regelmatig buurten in de dorpen. In de dorpen Dieren en Rheden is het college al geweest. Nu is Ellecom aan de beurt, op 21 september De Steeg en op 5 oktober Spankeren. Op zaterdag 26 oktober gaat het college buurten in Laag-Soeren en op 2 november in Velp. Vanaf 10.30 uur staat de Ik buurt mee! Keet bij het dorpsplein in Ellecom. Het buurten van het college valt samen met de jaarlijkse kofferbakverkoop. Inwoners zijn van harte uitgenodigd voor een kop koffie/thee en een praatje.

Lees ook

Kerkbalans van start aan de Veluwezoom

REGIO – Halverwege de maand januari starten veel kerken en parochies in Nederland met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.