Home / Rheden-Regiobode / Collecteweek Spierfonds

Collecteweek Spierfonds

DIEREN / SPANKEREN – Van 8 tot en met 14 september wordt in de regio weer gecollecteerd voor het Prinses Beatrix Spierfonds, zo ook in Dieren en Spankeren. Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor alle mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn ruim 200.000 mensen. Het doel van het fonds is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, het middel is wetenschappelijk onderzoek. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. Het fonds krijgt geen overheidssteun en is afhankelijk van donaties en de inzet van vele vrijwilligers. De collecte is één van de belangrijkste inkomstenbronnen. Wie de collectebus mist, kan online een donatie doen via www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/collectebus.

www.prinsesbeatrixspierfonds.nl

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.