Home / Alle-Regiobode / Business & shopping Wimperium -Drempt opent de deuren

Business & shopping Wimperium -Drempt opent de deuren

DREMPT – Vanuit haar nieuwe Beautystudio met de naam ‘Wimperium-Drempt’ in (achter)Drempt, wil eigenaresse Alice Veldkamp de dames uit de omgeving uitnodigen om hen te laten zien dat mooie wimpers (met extensions) en verzorgde nagels (poly acrylnagel) binnen ieders bereik ligt zonder meteen extreem op te vallen. ”Mijn streven is het om “meisjes van alle leeftijden” een zo natuurlijk mogelijke look te geven en prachtig te laten stralen. Ook aan overtollige gezichtsbeharing kan het een en ander gedaan worden. Aan de Zomerweg 12A staat achter het woonhuis een luxe ingerichte beautychalet waar je in een rustige ontspannen omgeving, onder het genot van een drankje en een muziekje je wensen kunt bespreken”, aldus Alice. Het is raadzaam om eerst, vrijblijvend, een afspraak te maken. Het telefoonnummer luidt 06-13685270. ”Vanaf oktober kan ik ook uw visagie verzorgen als u een feest heeft waarop u mag shinen voor bijvoorbeeld de bruid, of bruidsmoeder of anderszins, bedenk maar een reden. Op 21 september zal ‘s middags vanaf 15.00 uur het startschot gegeven. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u kennismaken en een kijkje nemen tot 17.00 uur. Loop gerust binnen.”

Lees ook

Business & Shopping: Vegro zorgwinkel in Velp vernieuwd

VELP – De Vegro zorgwinkel in Velp is volledig vernieuwd. De winkel is te vinden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.