Home / Brummen-Regiobode / Broekse traditie voortgezet tijdens Broekse kermis

Broekse traditie voortgezet tijdens Broekse kermis

BRUMMEN – Afgelopen weekend konden de bewoners van het buurschap Broek toch nog genieten van de Broekse kermis. Vorig jaar werd de laatste editie gevierd. Maar een groep enthousiaste buurtbewoners zette alles op alles om de traditie voor te zetten. De 148e editie van de Broekse kermis was een feit. Het evenement was iets anders van opzet dan voorgaande jaren. Op zaterdag was de Vroolijke Frans het toneel van een dansavond met coverband. Het vogelschieten mocht uiteraard niet ontbreken. Er werd geschoten op de ‘Kloek van Broek’. Zondagmiddag barstte de strijd los om de Vroolijke Broek Bokaal. Tijdens de vijfkamp werd er gestreden voor de felbegeerde prijs.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Dode bij brand in Velp

VELP – Achter een woning aan de Karekietstraat in Velp is zondag 24 mei, aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.