Home / Nieuws / Braboneger Brunswijk speelt in Dieren

Braboneger Brunswijk speelt in Dieren

DIEREN – Cabaretier Steven Brunswijk, bekend geworden als ‘de Braboneger’, treedt op vrijdag 27 september op in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Zijn voorstelling is getiteld Van Slaaf tot Meester en hierin spreekt hij over slavernij. Als dit onderwerp in Nederland ter sprake komt, ontstaat volgens hem vaak een krampachtige sfeer. Brunswijk wil dat met humor doorbreken. Het zal tijd worden, vindt hij zelf. Samen met zijn publiek probeert hij erachter te komen wat humor kan betekenen om dit gevoelige thema bespreekbaar te maken. Deze voorstelling van Theater RhederArt begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 18,50 euro, inclusief pauzedrankje, en zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Lees ook

Gastvrije ontmoetingen rondom thema’s uit het dagelijks leven

DIEREN – Maria Menting uit Dieren merkt in haar omgeving dat mensen er behoefte aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.