Home / Nieuws / Boul’Animo werkt hard aan eigen speelhal

Boul’Animo werkt hard aan eigen speelhal

DIEREN – Onlangs leverde Norel Hallenbouw uit Apeldoorn de nieuwe speelhal op aan de Dierense jeu de boulesvereniging Boul’Animo. Daarmee ging een lang gekoesterde wens van de leden in vervulling, maar om de hal speelklaar te maken moeten nog bergen werk worden verzet.

De leden gaan zelf aan de slag met de inrichting van de hal. Er werd maar liefst 72 kubieke meters zand en gemalen puin aangevoerd. Die hele berg ligt inmiddels in de hal en is afgetrild tot een stevige bodem. Ook de benodigde verlichting is inmiddels geïnstalleerd. Op dit moment wordt de gevelbeplating aangebracht en staat het maken van een tegelpad op de rol. Daarna vergt ook de afwerking binnen nog veel aandacht.
Het streven is om het werk voor 5 oktober op orde te hebben. Dan worden de eerste thuiswedstrijden gespeeld voor de Nationale Petaque Competitie (NPC). Die wedstrijden moeten binnen worden gespeeld en als het even kan wil Boul’Animo dit doen op de eigen accommodatie aan de Admiraal Helfrichlaan. Tot op heden was Boul’Animo voor de NPC van harte welkom in Doetinchem, waar men de Dierense boulers graag zag komen. Een blijvend goede band tussen beide verenigingen is daarvan het resultaat. Om de datum van 5 oktober te kunnen halen zullen de leden hun uiterste best moeten doen, maar er wordt hard gewerkt om dit streven te kunnen halen.

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.