Home / Nieuws / Bommelliefhebbers verzamelen zich in bij Kasteel Rosendael

Bommelliefhebbers verzamelen zich in bij Kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Afgelopen zondag hield de MTVC, de vereniging van liefhebbers en verzamelaars van het werk van Marten Toonder een Bommeldag bij en in het kasteel Rosendael. Toonder werd bekend dankzij Ollie B. Bommel en Tom Poes. Bommelkenners gaven die dag lezingen. Ook werden er animaties en films over Marten Toonder vertoond. De bommelsterren konden via een speurtocht worden opgespoord. Kinderen konden zich laten schminken als de bekende witte poes of zijn onafscheidelijke vriend. De echte fans konden zelfs met het tweetal op de foto.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Vanaf vrijdag 6 december is het nieuwe nummer van Ambt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.