Home / Brummen-Regiobode / Bomenexcursie IVN-Eerbeek

Bomenexcursie IVN-Eerbeek

EERBEEK – Op zondag 8 september wordt er een bomenwandeling gehouden in het Webersbos in Eerbeek.Er wordt aandacht besteed aan de tientallen soorten bomen die daar groeien. Deze bomenwandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Gestart wordt bij de parkeerplaats van De Korenmolen in Eerbeek. Zoals gebruikelijk zijn aan deze excursie geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage na afloop voor het IVN-werk is zeer welkom. Meer informatie over deze wandeling, waaronder de exacte startplaats is te vinden op www.ivn-eerbeek.nl.

Lees ook

Drie kerken vormen samen streekgemeente

KLARENBEEK – Na een lange tijd van voorbereiding, vormen de PKN-gemeenten uit Klarenbeek, Voorst en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.