Home / Doesburg-Regiobode / Boeren magie bij Het Ouderencontact

Boeren magie bij Het Ouderencontact

ANGERLO – Op donderdag 12 september geeft de heer Bornebroek bij Het Ouderencontact een lezing over boeren magie in Oost-Nederland. Hierbij gaat het onder andere over volksgeneeskunde, onheil afwerende middelen, volksgeloof, stalramen, muurankers en levensbomen. Het Ouderencontact is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. De bijeenkomsten vinden eens per maand plaats op een donderdagmiddag van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur, in de Wehmerhof in Angerlo (dit is het gebouw achter de Galluskerk).

Lees ook

Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst peilt via het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt de mening van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.