Home / Rheden-Regiobode / Big Band Dieren in Oranjerie

Big Band Dieren in Oranjerie

DIEREN – Op zondag 8 september geeft Big Band Dieren een optreden in de Oranjerie in Dieren. De band speelt tussen 15.00 en 17.00 uur, de toegang is gratis. De Big Band Dieren werd opgericht in het jaar 2000 en vindt zijn oorsprong in de muziekschool. Bigband Dieren bestaat uit een groep enthousiaste amateur muzikanten. In de klassieke samenstelling met saxofoons, trompetten en trombones aangevuld met ritmesectie zoals contrabas en piano én twee zangeressen brengen ze een programma dat repertoire bevat van meerdere stijlen uit verschillende perioden zoals funk, swing, soul en jazzrock.Elke tweede zondag in de maand treden er muzikanten gratis op voor de gasten van de Oranjerie.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.