Home / Rheden-Regiobode / Benefietconcert Ischico Velzel

Benefietconcert Ischico Velzel

ELLECOM – Op zondag 8 september geeft pianiste Ischico Velzel een benefietconcert in De Kapel, in Ellecom. Ischico zal werken spelen van diverse componisten, als Isaac Albéniz, Scarlatti en Chopin. Het concert is ter gelegenheid van Ischico’s Crowdfunding bij Voor-de-Kunst. Ischico is onlangs toegelaten tot The Royal Conservatoire of Scotland, maar om daar eind september aan haar master klassiek piano te kunnen beginnen, heeft ze nog financiële steun nodig. Ischico wil graag laten horen wat zij als pianiste te bieden heeft en Guus Tangelder stelt hiervoor De Kapel als podium beschikbaar. Het concert begint om 11.00 uur, vanaf 10.30 uur zijn belangstellende welkom en bezoekers ontvangen bij dit concert een drankje van het huis. Parkeren kan op de ventweg aan de overkant van De Kapel.

www.guustangelder.nl

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.