Home / Doesburg-Regiobode / Art-Xpressief exposeert in Galluskerk

Art-Xpressief exposeert in Galluskerk

ANGERLO – In de Galluskerk in Angerlo exposeert Expo-Angerlo werken van het kunstenaarscollectief Art-Xpressief. De expositie is te zien van zondag 1 september tot en met zondag 29 september, elke zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Ook op zaterdag 14 september is de expositie tijdens de monumentenroute Angerlo te bezoeken. De toegang is gratis.

Art-Xpressief is een kunstcollectief met als doel om samen te exposeren. Door de verscheidenheid aan disciplines in deze groep zijn hun exposities altijd verrassend en dynamisch. Op deze expositie zal een grote diversiteit aan stijlen en technieken te zien zijn. Op de expositie zijn kunstwerken te zien van Karla Kassenaar, Teun Renes, Ali Kleinhui, Trudy Dales, Clausia Eikendal en Meike Veerkamp.
Door de ruime ervaring van dit collectief en de lange samenwerking, ontstaat er tijdens het inrichten altijd weer een afgewogen en inspirerende tentoonstelling, waarin alle werken mooi tot hun recht komen.

Lees ook

Routekaart Energieneutraal Bronckhorst toekomstklaar

GEM. BRONCKHORST – In 2019 stemde de gemeenteraad van de gemeente Bronckhorst in met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.