Home / Rheden-Regiobode / Arie en Silvester in Theothorne

Arie en Silvester in Theothorne

DIEREN – Het Cabaretduo Arie en Silvester komt op zaterdag 14 september bij RhederArt in Dieren. In Theothorne laten zij het beste zien van wat ze in het verleden samen hebben gepresteerd. Onvergetelijke acts werden afgestoft en zijn van een nieuw jasje voorzien. Het duo gaat als vanouds te keer: ze hebben lak aan inhoud en van de officiële ‘theaterwetten’ moeten ze niks hebben. De voorstelling, getiteld ‘Wie?!’, is in de schouwburgzaal van Theothorne. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rhederart.nl.

Lees ook

Op zoek naar wilde paarden

RHEDEN – Op zondag 26 januari kan er om 14.00 uur op zoek worden gegaan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.