Home / Doesburg-Regiobode / Adviesraad Doesburg komt met jaarverslag

Adviesraad Doesburg komt met jaarverslag

DOESBURG – De Adviesraad Sociaal Beleid-BSMR heeft aan wethouder Birgit van Veldhuizen het jaarverslag van 2018 aangeboden. Dit jaarverslag gaat over het sociaal maatschappelijk beleid van Doesburg en is te lezen via www.doesburg.nl. De leden van de adviesraad geven gevraagd en ongevraagd advies aan het College over thema’s als Wet maatschappelijke ondersteuning, Participatiewet, Jeugdzorg, Passend onderwijs, Werk en Inkomen, Armoedebeleid, en andere vormen van ondersteuning. Gerard Wolters, voorzitter van de Adviesraad: “We zijn met zijn allen verantwoordelijk. Dat betekent dat veel partijen geroepen zijn samen te werken. Niet alleen de gemeente, maar ook inwoners van Doesburg en vooral alle betrokken instanties. De adviesraad kan in deze de functie vervullen van smeerolie.” Wethouder Birgit van Veldhuizen ondersteunt dit. “Het is fijn dat we een goed werkende adviesraad hebben in Doesburg. Mede dankzij hen kunnen we ons beleid nog beter afstemmen op de doelgroepen die onze ondersteuning nodig hebben”, aldus de wethouder.

Lees ook

Ik vind: Ons Doesburg, geen Doosburg en geen Smeerburg

Ik worstelde me de afgelopen weken door bedrijfsplannen, zienswijzen, bezwaarschriften en andere publieke uitingen over …

2 comments

  1. Frans van der Krul

    Adviesraad voor spek en bonenraad zal men bedoelen, deze is zeker geen afspiegeling van Doesburg.

  2. Bsmr website bestaat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.