Home / Doesburg-Regiobode / Aanhouding na misbruik alarmnummer

Aanhouding na misbruik alarmnummer

DOESBURG – De politie van Doesburg heeft in de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 september een vrouw aangehouden omdat zij het alarmnummer bleef bellen. Dat meldt de politie op Facebook. De inwoonster van Doesburg had geen politie, brandweer of ambulance nodig en hield met haar telefoontjes dus onnodig de alarmlijn bezet. Naast het bellen veroorzaakte de vrouw zoveel overlast dat omwonenden niet meer konden slapen. Omdat er, na vele keren aanbellen, kloppen en roepen, niet werd opengedaan, heeft de politie de deur open moeten breken. De zaak is op dit moment in onderzoek bij de recherche.

Lees ook

Doesburg samen met buurgemeenten aan de slag met woningbouw in de Liemers

GEM. DOESBURG – De gemeente Doesburg heeft, samen met buurgemeensten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.