Home / Brummen-Regiobode / Zomeravondzang Beekbergen

Zomeravondzang Beekbergen

BEEKBERGEN – Woensdag 14 augustus is er weer een Zomeravondzang in Beekbergen. De leiding van de avond is in handen van Henk van Gils. Sopraan Katinka van Gelder zingt en Bea Dijkgraaf bespeelt het orgel. Nog tot en met woensdag 21 augustus is er elke week een bijeenkomst in de Beekbergense kerk, met medewerking van verschillende solisten en musici uit de omgeving. Ook is er een korte meditatie. De kerk opent om 19.00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie of thee na afloop.

Lees ook

Jachthoornspel op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Zondag 1 augustus spelen de jachthoornblazers van ensemble de Overlopers uit Hoenderloo weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.