Home / Brummen-Regiobode / Zomeravondzang Beekbergen

Zomeravondzang Beekbergen

BEEKBERGEN – De Zomeravondzang in Beekbergen wordt woensdag 7 augustus begeleid door Jan Hekman. Sopraan Katinka van Gelder zingt en Bea Dijkgraaf bespeelt het orgel. Nog tot en met woensdag 21 augustus is er elke week een bijeenkomst in de Beekbergense kerk, met medewerking van verschillende solisten en musici uit de omgeving. Ook is er een korte meditatie. De kerk opent om 19.00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie of thee na afloop.

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.