Home / Brummen-Regiobode / Zomer in Gelderland komt donderdag 15 augustus naar Leuvenheim

Zomer in Gelderland komt donderdag 15 augustus naar Leuvenheim

LEUVENHEIM – Voor de tiende keer gaat TV Gelderland, onder leiding van Angelique Krüger, op pad met het programma ‘Zomer in Gelderland’. Op donderdag 15 augustus gaat dit spektakel plaatsvinden in Leuvenheim.

Het format van het programma is om met een team van 10 mensen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor een goed doel. Daarnaast staat de titel Mooiste Dorp van Gelderland op het spel.
Om zo hoog mogelijk te eindigen moeten er diverse opdrachten worden uitgevoerd waarmee het team punten kan scoren. Ten eerste moeten de Leuvenheimers zorgen voor een fraaie parade, waaraan medewerking is gevraagd van alle verenigingen. Ook met het aantal bezoekers dat om 18.00 uur aanwezig is op het schoolplein zijn punten te scoren. Hoe meer mensen, hoe hoger de score. De belangrijkste opdracht krijgt het team pas te horen op de dag van uitzending, ’s morgens om 9.00 uur. Voor de televisie-uitzending van 18.20 uur moet de opdracht zin volbracht. De activiteiten zijn de hele dag te volgen op radio en internet, waarna om 18.20 uur de live uitzending van start gaat op TV Gelderland, die ook nog eens de hele avond zal worden herhaald.

Het schoolplein bij De Rietgors is het middelpunt, waar alles plaats zal vinden. Om 7.00 uur arriveert de filmploeg al om een en ander op te bouwen en vanaf een uur of 8.00 uur tot aanvang van de uitzending is het team aan het werk om de, tot dan toe onbekende opdracht, tot een succes te maken. Het kernteam is er klaar voor en hoopt op veel hulp van dorpsgenoten.
Omdat Leuvenheim maar een klein dorp is en we bovendien midden in vakantietijd zitten, nodigt het team iedereen uit om op donderdag 15 augustus om 18.00 op het schoolplein aanwezig te zijn: “Kom naar Leuvenheim en help ons mee aan een zo hoog mogelijke score. Wij beloven u een gezellig uurtje vermaak. Het avondeten hoeft u niet te missen: friet- en viskraam zijn aanwezig en om het extra leuk te maken is er tot 22.00 uur de After Party! Help mee om Leuvenheim op de kaart te zetten en ons tot het mooiste dorp van Gelderland te laten kronen.”

Foto: Team Leuvenheim is klaar voor Zomer in Gelderland. Van links naar rechts bovenste rij: Ronald Wassink, Tonnie Brouwer, Gerard Jansen, Nico Pannekoek, Bart de Gans; onderste rij: Lies Harleman, Nicole Regelink, Ineke Dekker, Amber van Son en Bart Elbers

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.